Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

UV LED лампа GLOW V7 168W

Цена: 1,990 ден

Најавете се за салонска цена

Лесно пренослива UV лампа за надградба на нокти.

УВ LED светилка V7 168W

Најнова генерација, професионална UV/LED ламба која брзо и рамномерно ги стврднува сите гелови, хибридни лакови и други препарати за стврднување на светлина, благодарение на употребата на двојна LED технологија.

Емитира бела светлина која не ги напрега очите. Светилката V7 има извор на светлина со висока моќност и заштеда на енергија со двоен опсег на бранови должини од 365 nm и 405 nm.

Дополнително, 36те диоди даваат вкупна максимална моќност од 168W!

Светилката има вграден сензор за движење, тајмер од 10, 30, 60 и 99 секунди, а по активирањето на сензорот, непрекинато свети до 99 секунди. Режим од 99 секунди „Режим на ниска топлина“ е режим во кој моќноста на ламбата постепено се зголемува на секои 30 секунди.

Го елиминира чувството на печење при нанесување на билдер гелови. Големиот електронски дисплеј го олеснува контролирањето на времето.
Подесување на време: 10 сек, 30 сек, 60 сек, 99 сек

Светлосен опсег: 365 nm, 405 nm
Животен век: 50.000 часа

Product Cat

,

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Scroll to top