Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

УВ ЛЕД лампа GLOW FIVE 48W

Цена: 1,200 ден

Најавете се за салонска цена

UV LED лампа за печење нокти.

DUAL LED GLOW 5 лампа од 48W

Најновата генерација, професионална UV/LED ламба која брзо и рамномерно ги стврднува сите гелови, хибридни лакови и други препарати за стврднување на светлина благодарение на употребата на двојна LED технологија.
Емитира бела светлина која не ги напрега очите. Светилката GLOW 5 има извор на светлина со голема моќност и заштеда на енергија со двоен опсег на бранови должини од 365 nm и 405 nm. Покрај тоа, 24 диоди даваат вкупна максимална моќност од 48W. Светилката има вграден сензор за движење, тајмер од 60, 90 и  120 секунди, а по активирањето на сензорот, постојано свети до 120 секунди.
Режим од 99 секунди „Режим на ниска топлина“ е режим во кој моќноста на ламбата постепено се зголемува на секои 30 секунди. Го елиминира чувството на печење при нанесување на билдер гелови. Големиот електронски дисплеј го олеснува контролирањето на времето.
Работно време: 60, 90, 120
Светлосен опсег: 365 nm, 405 nm
Животен век: 50.000 часа

 

 

Product Cat

,

Brand

Crisnail

Scroll to top