Фигаро за коса (керамика) со заштитна штипка и термо регулатор MP Hair

прецизно фигаро со фиксатор (за цврсти и правилни локни)

SKU: MP013 Categories: , Tags: , ,
Сподели

Упатство за употреба: Вклучете ја во струја и подесете ја температурата.

Работете по секции на косата. Да се обрне внимание да не доаѓа до предолго

изложување на косата на топлина, за да не се исуши влакното.

Фигаро за коса (керамика) со заштитна штипка и термо регулатор MP Hair
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.