Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Професионален фен за коса X5 iTools

Цена: 3,900 ден

Најавете се за салонска цена

силен млаз на воздух, минимална тежина и ниски вибрации (побрзо сушење)

SKU: KP152 Categories: , Tags: , , ,

Професионален фен за коса

Карактеристики:

  • 2 – брзини на дување
  • 3 – нивоа на температура
  • Копче за ладен воздух
  • Издржлив АЦ мотор
  • Ниско ново на бучавост
  • Ултра тенка млазница (вклучена во пакетот)
  • Можност за закачување
  • 2000 W
  • 500гр.
  • 3м кабел
Scroll to top