Дифузер за фен Универзален

широка површина за издувување на воздухот (за уредни локни)

SKU: ET002 Categories: , Tags: , ,
Сподели

Упатство за употреба: се монтира на отворот на фенот, за дифузно

распределување на струењето на воздухот.

Дифузер за фен Универзален
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.