Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Третманска инфра-црвена пегла (ефект на сауна) OWAY 100-240V

Цена: 4,900 ден

Најавете се за салонска цена

течните супстанци ги претвора во микро-молекули и третманот убаво се впива во третираната коса

SKU: RO02 Categories: , Tags: , , ,

Оваа терапевтска пегла, го отвора влакното и активните материи на терапевтските третмани, навлегуваат длабоко во кортексот на влакното. Течните супстанци ги претвора во микро-молекули и третманот убаво се впива во третираната коса.

Инфра-црвената пегла е многу различна од традиционалните пегли, поради нејзините продорни квалитети. Го загрева влакното одвнатре накај надвор. Се стимулира влакното да прима подобро и прави детокс на косата. Пеглата со црвена светлина, во однос на топлите пегли, има подолга бранова должина.

Ефектот ја релаксира и омекнува косата: косата се загрева рамномерно. Молекулите на вода на површината на косата се распаѓаат на микро-молекули и лесно се апсорбираат во косата. Влагата се заробува во кутикулата и дава заштитна бариера за намалување на штетниот ефект на хемиските третмани и прави заштита од бактерии.

Всушност, пеглата не е воопшто топла (може неограничено да ја оставите раката на плочките од пеглата и нема да се изгорите).

Произведува идеална температура, колку влакното да се отвори. Споредбено, чувството е исто како да допирате млака чаша со вода.

Одлична за лекување на сува, порозна коса (што пука и се рони).
Спасете ги клиентите од шишање … Ќе ви бидат благодарни!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Третманска инфра-црвена пегла (ефект на сауна) OWAY 100-240V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Третманска инфра-црвена пегла (ефект на сауна) OWAY 100-240V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top