СЕТ ножици за ретчење + 2 x силиконски напрсток + 2 x штипки за коса

ергономски ножици за ретчење и шпицести прамени

Сподели

Го намалуваат волуменот кај многу густа коса при шишање.

Намена: 

  • За добивање зашилени прамени
  • Ублажување на преминот меѓу различни степени
  • Ретчење на многу густа коса
  • Модерни фризури
СЕТ ножици за ретчење + 2 x силиконски напрсток + 2 x штипки за коса
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.