Класични (традиционални) ножици за ретчење Forbici Kps School Folti 6.5″ KAYPRO

традиционални ножици за ретчење, со 26 сечила

 

 

 

 

Сподели

Традиционални ножици за ретчење, со 26 сечила. 

 

Модел: FORBICI-KPS-SCHOOL-FOLTI-6.5″

Произведени: во Италија.

 

Класични (традиционални) ножици за ретчење Forbici Kps School Folti 6.5″ KAYPRO
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.