Универзални ножици (нерѓосувачки челик) Procut P1 6.0″ KAYPRO

Цена: 3,650 ден

Најавете се за салонска цена

Универзално сечило за право и овално шишање. Прави рачки.

 

Универзално сечило за право и овално шишање. Прави рачки.

 

Модел: FORBICI-KPS-PROCUT-P1-6.0

Произведени: во Италија.

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Универзални ножици (нерѓосувачки челик) Procut P1 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Универзални ножици (нерѓосувачки челик) Procut P1 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top