Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Рачно Огледало TERMIX®

Цена: 410 ден

Најавете се за салонска цена

Овозможува клиентот да си ја види косата од сите агли 

Рачно огледало (за клиентот да може да си ја види косата одзади).

Напомена: Огледалото не е достапно за индивидуална продажба. Влегува во TERMIX® сетот со Тексас торба.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачно Огледало TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачно Огледало TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top