Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Четка за многу густа и непослушна коса Ø17 TERMIX

Цена: 570 ден

Најавете се за салонска цена

со густо поставени влакна, за контрола за многу непослушна, густа коса (го намалува отпорот при работа)

SKU: TX03/17 Категорија Ознаки: , , ,

Специјално дизајнирана за непослушна и многу густа коса. Единствена четка што го контролира ваквиот тип на коса (со густо поставени јонски влакна).
Влакната кај овој тип на четка се супер-стабилни и го намалуваат отпорот на косата при фенирање (го намалуваат напорот при работа).

    Еластични влакна, отпорни на топење од топлина до 300ºC
    30% побрзо време на сушење на косата (заради широките отвори што ја затоплуваат четката)
    Распоредот на влакната под агол од 90° подобро пенетрираат во косата
    Специјално дизајнирани отвори, за поголем проток на воздух
    Ергономска, нелизгава (удобна за подолготрајна работа)

Scroll to top