СЕТ: Меки четки за тенка и многу оштетена коса (17, 23, 28, 32 и 43 mm Ø)
Попуст!

сет четки во 5 различни димензии (со додаток за раздвојување патец и прамени)

Сподели

СЕТ за сите типови фенирање, исправување, виткање во 5 различни димензии:

 • Ø17 тесна четка
 • Ø23 медиум четка
 • Ø28 медиум четка
 • Ø32 широка четка
 • Ø43 широка четка

 

Специјално дизајнирана за тенка и многу оштетена коса. Јонските влакна ја штитат косата од пукање и оштетување (потенки се и измешани со микрофиламенти во беж боја). Ваквата структура обезбедува подобро продирање во косата и поголем волумен.

 • Еластични влакна, отпорни на топење од топлина
 • 30% побрзо време на сушење на косата (заради широките отвори што ја затоплуваат четката)
 • Распоредот на влакната под агол од 90° подобро пенетрираат во косата
 • Специјално дизајнирани отвори, за поголем проток на воздух
 • Ергономски дизајн
 • Водоотпорна

 

СЕТ: Меки четки за тенка и многу оштетена коса (17, 23, 28, 32 и 43 mm Ø)
Product Cat

,

Препорачани производи

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.