Попуст!

СЕТ: ЧЕТКИ ЗА МНОГУ ГУСТА, СИЛНА КОСА (17, 23, 28, 32 И 43 MM Ø)

Цена: 2,360 ден

Најавете се за салонска цена

со специјални моќни јонски влакна за густа коса, тешка за исправување (30% намалено време на фенирање)

Четка дизајнирана со специјални моќни јонски влакна за густа коса, тешка за исправување.

TERMIX® Evolution Plus е единствената четка, успева да ја скроти и бујната коса со дебело влакно (заради густо поставени јонски влакна на четката). Запците кај оваа четка се отпорни на свиткување и го намалуваат напорот што е потребен за исправување на силната коса. Достапна е во атрактивна боја и неколку димензии, зависно од саканиот финиш и количината на коса.

  • 10% подобра вентилација од стандардните четки (заради широките дијамантски отвори во облик на дијамант)
  • Површина отпорна на топлина до 300ºC
  • Супер-брза работа (30% намалено време на фенирање)
  • Нелизгава и нелеплива површина (заштита од средства за стилизирање)
  • Ергономски дизајн (удобна за долготрајна употреба)

 

 

 

Product Cat

,

Препорачани производи

Scroll to top