Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Фиксатор за пунџа (4 различни форми) TERMIX

Цена: 2,300 ден

Најавете се за салонска цена

САКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ СОВРШЕНА ПУНЏА?

 

Пристигнува помош од 4 различни алатки: 

ТЕО: Наједноставниот фиксатор и се користи за полу-собрани или собрани пунџи, поставени ниско или странично.

Може да се користи и како додаток на главниот фиксатор (за постигнување специјални ефекти).

 

ЕМА: Може да се користи за полу-собрани пунџи, ниски, средни и за собирање на многу долга коса на страна.

Позиционирајте ја вертикално или дијагонално. Одлична за долгнавести пунџи.

 

АДЕЛ: Наменета е за да се создаде широка област. Може да се постави и десно и обратно.

Наменета е за средна и ниско собрана, опуштена пунџа.

 

КЛОН: е старата позната метода за правење на различни варијанти од традиционалната пунџа.

Главно се користи за собирање на високо ниво и големи округли форми.

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фиксатор за пунџа (4 различни форми) TERMIX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фиксатор за пунџа (4 различни форми) TERMIX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top