Флекси штипки за коса (се прилагодуваат на обемот на коса) x 6 TERMIX

Цена: 540 ден

Најавете се за салонска цена

за прицврстување на косата при третман на боење, обликување и фенирање

SKU: TX04 Categories: , Tags: , ,

Ергономски штипки за прицврстување на косата при третман на боење, обликување и фенирање.
Со специјални нелизгачки рачки, за да не се лизгаат при работа.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Флекси штипки за коса (се прилагодуваат на обемот на коса) x 6 TERMIX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Флекси штипки за коса (се прилагодуваат на обемот на коса) x 6 TERMIX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top