СЕТ за боење коса: Распрскувач + 2 гумени четки + четка со влакна + сад за мешање боја LAKME

Цена: 550 ден

Најавете се за салонска цена

комплетен алат за боење на коса, спакуван во гумена торбичка

Комплетен алат за боење на коса, спакуван во гумена торбичка.

Лесно пренослив.

Brand

Lakme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ за боење коса: Распрскувач + 2 гумени четки + четка со влакна + сад за мешање боја LAKME”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ за боење коса: Распрскувач + 2 гумени четки + четка со влакна + сад за мешање боја LAKME”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top