2,7% Хидроген за нијансирање (осветлува за 1 нијанса) LAKME 1000мл

Цена: 280 ден

Најавете се за салонска цена

ја осветлува основната боја на коса за 1 нијанса 

SKU: LM023 Category: Tags: , , ,

Долготрајна емулзија за развој на полу-покривни бои за коса.

Употреба:

  1. Ублажување на преминот од една во друга боја (при фарбање на корен)
  2. Нијансирање на прамени врз основната боја на косата
  3. Блага промена на нијансата на основната боја

 

Заради отсуство на амонијак, не ја осветлуваат косата,
туку само ја прават потемна. Иако целосно не покрива бели влакна,
значително ги изедначува со природната боја на коса.

 

Одберете од 2 типа на прелив:

  1. Gloss емулзија (Long Lasting): Не ја осветлува природната боја, долготрајна и преливна.
  2. Gloss емулзија: Ја осветлува основната боја на коса за 1 нијанса.

 

АПЛИКАЦИЈА:
Двете емулзии можат да се мешаат во пропорција 1+2.

Product Cat

Brand

Lakme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2,7% Хидроген за нијансирање (осветлува за 1 нијанса) LAKME 1000мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2,7% Хидроген за нијансирање (осветлува за 1 нијанса) LAKME 1000мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top