D’Eyeko проѕирен лепак за трепки

Цена: 150 ден

Најавете се за салонска цена

со тенок апликатор за прецизно, лесно и брзо нанесување

Моќен лепак, идеален за лепење на целосни трепки.
Трепките ќе бидат добро прицврстени во тек на целиот ден.
Тенок апликатор за прецизно, лесно и брзо нанесување.

Product Cat

Brand

Deyeko

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “D’Eyeko проѕирен лепак за трепки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “D’Eyeko проѕирен лепак за трепки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top