Серум за трепки – ANESI 5мл.

ЗАЈАКНУВА, ЗГУСНУВА и го стимулира РАСТОТ.

66% ПОДОЛГИ и ПОГУСТИ трепки за само 28 дена.

Сподели

ЗАЈАКНУВА, ЗГУСНУВА и го стимулира РАСТОТ.

66% ПОДОЛГИ и ПОГУСТИ трепки за само 28 дена.

Текстура: серум

  • Ги зајакнува трепките и го стимулира нивниот раст после долготракно користење на вештачки трепки
  • Ги негува трепките и веѓите
  • Ги заштитува трепките

Активни состојки:

  • Хидролизиран соја протеин
  • Екстракт од див костен
  • Хидролизиран кератин
Серум за трепки – ANESI 5мл.
Product Cat

Brand

Anesi, Deyeko

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.