ЦРН ЛЕПАК ЗА ТРЕПКИ ARDELL 3.5ГР (снопчиња)

Цена: 220 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 6903 Category: Tags: , ,

Ardell лепакот за индивидуални трепки во снопчиња е специјално формулиран и водоотпорен лепак за цврсто, сигурно и комфорно прилепување на индивидуални трепки за подолг период и до 6 недели.

Brand

Ardell

Scroll to top