D’Eyeko снопчиња (долги)

Цена: 150 ден

Најавете се за салонска цена

лесно наносливи, трајни трепки со чвор во коренот

SKU: DE007 Category: Tags: , ,
Додајте им на трепките пополн, суптилен изглед кој привлекува внимание,
со овие лесно наносливи, трајни трепки со чвор во коренот.
Лесни и водоотпорни.
Product Cat

Brand

Deyeko

Scroll to top