Масло за масажа Рузмарин THE BODY`S 1000мл

Цена: 470 ден

Најавете се за салонска цена

со течен парафин, масло од невен (без мирис)

SKU: BM12 Category: Tags: , ,

Масло за масажа РУЗМАРИН

Збогатено со етерично масло од Рузмарин, Лимон и Витамин Е

Интензивно ги релаксира мускулите и ја намалува болката. Поради своите особини погодно е за масажи за активна дренажа.

Scroll to top