Масло за масажа Лаванда THE BODY`S 500мл

Цена: 270 ден

Најавете се за салонска цена

со течен парафин, масло од невен (без мирис)

SKU: BM11-1 Category: Tags: , ,

Масло за масажа ЛАВАНДА

Збогатено со етерично масло од Лаванда, Витамин Е и Бадемово масло

Смирува и релаксира, помага за подобрување на сонот и несоницата, ја намалува анксиозноста

Scroll to top