Антибактериски сапун IMMUNITY 150гр. Nesti Dante

Специјално дизајниран за комплетна дезинфекција

Сподели

Сапунот IMMUNITY е специјално дизајниран за комплетна дезинфекција благодарејќи на механичкото отстранување на нечистотиите и бактериите за чиста и добро заштитена кожа.

БЕЗ бои и мириси! Хипоалергенски и веган френдли.

Активна компонента: Benzalkonium Chloride 0,10%.

Антибактериски сапун IMMUNITY 150гр. Nesti Dante
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.