Сапун Ветрец NESTI DANTE 250гр

Цена: 180 ден

Најавете се за салонска цена

100% природен сапун за кислородна терапија на кожата

SKU: NDP-PH-2 Categories: , Tags: , ,

Збогатен со енергетски елементи за тонизирање и потхранување. Комбинацијата на Хлорофил и Бамбус ќе ве освежат и опуштат.

Ја претвора сончевата, во енергија што може да се користи (слична структура како хемоглобинот во крвта).

Го подобрува преносот на кислород до кожата.

Product Cat

Brand

NestiDante

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун Ветрец NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун Ветрец NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top