Сапун медитерански допир NESTI DANTE 250гр

100% природен сапун со мирис на морското ветре, носи нова енергија за телото

SKU: NDT-3 Categories: , Tags: , , ,
Сподели

Уметност инспирирана од природата, што човекот ја претворил во свој животен простор
Морското ветре, станува интензивен мирис кои потсетува на смрека, темјан и смола од бор.
Почувствувајте го мирисот на Медитеранот.

Сапун медитерански допир NESTI DANTE 250гр
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.