Сапун волшебна шума NESTI DANTE 250гр

100% природен сапун со мирис на ветер низ шумски листови (против умор) 

SKU: NDT-5 Categories: , Tags: , , ,
Сподели

Ветре низ свежи шумски листови на дрвјата оставаат интензивен мирис, што дава на кожата снага и виталност.

Сапун волшебна шума NESTI DANTE 250гр
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.