Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Сапун села и манастири NESTI DANTE 250гр

Цена: 180 ден

Најавете се за салонска цена

100% природен сапун со мирис на манастир, сено и шуми, зелени полиња (анти-стрес)

SKU: NDT-2 Categories: , Tags: , , ,

Градови на уметноста, манастири, сено и шуми, зелени полиња, предели кои ја менуваат бојата.
Мирис кој ги поврзува небото и земјата за повторно воспоставување на рамнотежа помеѓу умот и телото.

Product Cat

Brand

NestiDante

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун села и манастири NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун села и манастири NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top