Сапун цветна градина NESTI DANTE 250гр

100% природен сапун со мирис на цветна градина (буди чувство на страст) 

SKU: NDT-6 Categories: , Tags: , , ,
Сподели

Природата треба да се доживува како пријател кој треба да се почитува,
а таа за возврат ни пружа сетила со кои може да почувствуваме и помирисаме
воодушевувачки мириси што будат страст од соништата. 

Сапун цветна градина NESTI DANTE 250гр
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.