Сапун Рим NESTI DANTE 250гр

Цена: 180 ден

Најавете се за салонска цена

100% природен сапун против егзема и чешање (со сладок мирис на смоква)

SKU: NDD - 10 Categories: , Tags: , , ,

Со мирисот на расцветан Олеандер, Мускат и Смоква на Вашата кожа, тргнете
кон вечниот град Рим и почуствувајте како Ве опива свежината на преубавите градини
на плоштадите со фонтани, што будат желба повторно да се вратите.

Product Cat

Brand

NestiDante

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун Рим NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун Рим NESTI DANTE 250гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top