Табуретка (универзална) DEPILEVE

Цена: 4,500 ден

Најавете се за салонска цена

помошно столче (со рачка за прилагодување на висината)

SKU: 6290 Categories: , Tags: ,

Помошно, мултинаменско столче (одлично за бербери, фризери и козметичари).
Многу подвижно и лесно се вклопува во просторот.

Висина која може да се прилагоди од 41-55cm
5-ѕвезда тркала
Тежина 6кг
Боја: бела

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top