Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Додаток (работна масичка) за помошна количка DEPILEVE

Цена: 1,700 ден

Најавете се за салонска цена

ја проширува површината на работната количка (со жлебови за додавање на 2 дополнителни фиоки)

SKU: 6239-1 Categories: , Tags: , ,

Ја проширува работната површина на работната количка.

Со странични жлебови, за прикачување на дополнителни 2 фиоки на количката.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Додаток (работна масичка) за помошна количка DEPILEVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Додаток (работна масичка) за помошна количка DEPILEVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top