Фризерска столица (кожна, со обложени потпирачи) KEPRO B48

Цена: 28,300 ден

Најавете се за салонска цена

од чиста италијанска кожа, со обложени заштитни потпирачи

SKU: F027 Categories: , Tags: , ,

Црна фризерска столица со обложени потпирачи (за рацете), од чиста италијанска кожа.

Brand

Kay Pro

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фризерска столица (кожна, со обложени потпирачи) KEPRO B48”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фризерска столица (кожна, со обложени потпирачи) KEPRO B48”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top