Фризерска столица (кожна, со хидраулична пумпа) KEPRO B87

Цена: 29,500 ден

Најавете се за салонска цена

од чиста италијанска кожа, со механизам за менување на висината

Црна фризерска столица со хидраулична дигалка (за подесување на висината) од чиста италијанска кожа.

Brand

Kay Pro

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фризерска столица (кожна, со хидраулична пумпа) KEPRO B87”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фризерска столица (кожна, со хидраулична пумпа) KEPRO B87”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top