Боја за брада за мажи 60мл.

Цена: 280 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: BC026- Category:

Брз третман за покривање на седи влакна и контрола на несаканите тонови на брадата за само неколку минути.

Покривањето на бојата е постепено и контролирано со секое миење за природен изглед без нагли промени и ефект на повторно подникување.

Scroll to top