Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Магнети за Cat Eyes гелови GNAIL

Цена: 180 ден

Најавете се за салонска цена

галактичен ефект во форма на златна преливна линија, цик-цак, v-форма или
можете слободно да ги цртате саканите форми врз ноктот

SKU: GN034 Category: Tags: , ,

Магнети за форми на магнетен гел за нокти.
Ги собира микро-магнетните честички во гелот за надградба (магнетен).
Добивате галактичен ефект во форма на златна преливна линија, цик-цак, v-форма или
можете слободно да ги цртате саканите форми врз ноктот.

Product Cat

Магнети за cat eyes- тип:

V – форма, Бранови, Коси линии, Моливче за рачно цртање, Стандарден, Цик цак

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Магнети за Cat Eyes гелови GNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Магнети за Cat Eyes гелови GNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top