Турпија за полирање со 3 површини CRISNAIL

Цена: 75 ден

Најавете се за салонска цена

за стругање, измазнување и полирање на ноктите

Турпија за фино измазнување и полирање на ноктот.

Намена: за мазни и сјајни нокти (со ефект на огледало).

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Турпија за полирање со 3 површини CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Турпија за полирање со 3 површини CRISNAIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top