Ексклузивен розе гел билдер (нова формула) CRISNAIL 15мл

Цена: 1,100 ден

Најавете се за салонска цена

идеален за работа со шаблони

 

 

 

 

SKU: AD14 Category: Tags: , ,

Идеален за работа со шаблони. 

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ексклузивен розе гел билдер (нова формула) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ексклузивен розе гел билдер (нова формула) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top