Ексклузивен безбоен флексибилен гел за скулптурирање (нова формула) CRISNAIL 15мл

Цена: 1,100 ден

Најавете се за салонска цена

Безбоен густ гел. Специјално наменет за скулптурирање.

 

SKU: AD06 Category: Tags: , ,

Безбоен густ гел. Специјално наменет за скулптурирање.

 

 

Brand

Crisnail

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ексклузивен безбоен флексибилен гел за скулптурирање (нова формула) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ексклузивен безбоен флексибилен гел за скулптурирање (нова формула) CRISNAIL 15мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top