Гел лак Usa-Pink CRISNAIL 15мл

Цена: 990 ден

Најавете се за салонска цена

лесно се отстранува без да го оштети ноктот (се пече со LED или UV лампа)

SKU: 6839-7-1-1 Category: Tags: , ,

Gel Revolution – гел лакови: 

  • Се нанесуваат како лак
  • Трајност како гел
  • Брзо се сушат
  • Не се кршат, лупат и не бледеат
  • Лесно се отстрануваат без да го оштетуваат ноктот
  • Екстра големи 15мл пакувања – ДУПЛО од стандардните
  • Работи и со ЛЕД и со УВ лампи
Brand

Crisnail

Scroll to top