MAIKE – молив за веѓи

Цена: 370 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: M48 Category: Tags: , ,

Добредојдовте во светот на професионалната шминка со моливот за веѓи на MAIKE!

Нашиот врвен молив за веѓи е дизајниран со висококвалитетни состојки за да се осигура дека вашиот изглед е секогаш привлечен. Нашиот молив е совршен за создавање лакови со природен изглед и додавање дефиниција на вашите веѓи. Со нашиот професионален молив за веѓи, за кратко време ќе го имате тој совршен, полиран изглед!

Пробајте го денес и видете ја разликата!

Maike молив за веги

01 BLACK, 02 BROWN

Scroll to top