Супер економично пакување „2во1“ шампон + кондиционер (ги затвора кутикулите) LAKME 5000мл

„2во1„ шампон + кондиционер, ги затвора кутикулите (го штити скалпот од загуба на липиди)

Сподели

Шампон + Кондиционер со кисела pH, само за професионална употреба.

Со овошни киселини, што ја штитат и затвораат кутикулата.
Косата станува мека, сјајна и потхранета.

ЗАШТИТЕН СИСТЕМ: Во косата вградува полисахариди,
што ја штитат кожата на главата и ефикасно се борат
против загуба на липиди (од детергентот во шампоните).

Супер економично пакување „2во1“ шампон + кондиционер (ги затвора кутикулите) LAKME 5000мл
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.