Течност за дезинфекција на раце Orosept 1000ml.

ЕФИКАСНО ГО УНИШТУВА КОРОНА ВИРУСОТ за САМО 30сек.

SKU: OC003 Категории: Tags: , , ,
Сподели

Дезинфициенс за раце со широк спектар на делување и хидратантни својства.

ЕФИКАСНО ГО УНИШТУВА КОРОНА ВИРУСОТ за САМО 15сек.

 

Спектар на делување:

Bactericidal 15 seconds
Antibiotic-resistant bacteria 15 seconds
Tuberculocidal 30 seconds
Mycobactericidal 30 seconds
Yeasticidal 15 seconds
BVDV 15 seconds
Coronavirus 15 seconds
Hepatitis B virus 15 seconds
Hepatitis C virus 15 seconds
Herpes simplex virus 15 seconds
HIV 15 seconds
Influenza A virus 15 seconds
Vaccinia virus 15 seconds
Norovirus 60 seconds

 

 • Кратко време на експозиција
  • Ги деактивира бактериите, габичките и вирусите како што се HBV, HCV,  HIV и Corona за 60сек.
 • Содржи состојки за нега на кожата, хидратација и потхранување.
  • Дури и при честа употреба, високо-квалитетните хидратантни и потхранувачки состојки, го одржуваат нивото на хидратација и спречуваат сушење и пукање на кожата.
 • Извонредна компатабилност со кожата
  • Формулата без хлорхеџидин ја минимизира можноста од алергии и иритации на кожата.
 • Пријатен мирис на лимон
 • Био разградлив
  • Растворот е био разградлив не не делува негативно врз еко системот
 •  Тестиран според 18 Европски норми
  • Дезинфициенсот за раце ги задоволува најновите Европски стандарди за дезинфекција на раце EN 1500 и EN  12791

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

За хигиенска дезинфекција на раце, добро истрите ги сувите раце со 3мл течност во време од 30 сек.

За хируршка дезинфекција на раце, добро истрите ги сувите раце со 2х 5мл течност во време од 3 мин.

Течност за дезинфекција на раце Orosept 1000ml.
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.