Чистач за восок со портокал DEPILEVE 220мл

чистач за восок од површини како топилки, работни колички, подови…

SKU: 6208 Categories: , Tags: , , ,
Сподели

Ароматизиран со портокал чистач за восок од површини како топилки, работни колички, подови…

Просториите по чистењето остануваат со пријатен мирис.
Доколку го користите на ткаенини, претходно проверете ја отпорноста на бојата.

ДА НЕ СЕ КОРИСТИ ВРЗ КОЖА!

Чистач за восок со портокал DEPILEVE 220мл
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.