Маски за лице (за една употреба) x 50 парчиња

Цена: 590 ден

Најавете се за салонска цена

трослојни заштитни маски за лице

SKU: 6816 Category: Tag:
  • Трослојна заштита
  • Сертифициран материјал
  • Еластични ластици за ушите
  • Форма прилагодлива на лицето
  • Меки и пријатни
  • Лесно се дише
  • Одлична филтрација 
  • Висок проток на воздух
  • Не содржат стаклени влакна 

Препорачани производи

Scroll to top