Прекривач за кревет Ролна (за една употреба) DEPILEVE 56×100м

Цена: 699 ден

Најавете се за салонска цена

го заштитува работниот кревет и обезбедува хигиенски услови за третман на клиентите

SKU: 6238 Categories: , Tags: ,
Scroll to top