Прекривач за кревет 20 парчиња (за една употреба)

Цена: 660 ден

Најавете се за салонска цена

го заштитува работниот кревет и обезбедува хигиенски услови за третман на клиентите

SKU: ANE08 Categories: , Tags: , ,
Product Cat

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прекривач за кревет 20 парчиња (за една употреба)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прекривач за кревет 20 парчиња (за една употреба)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top