СЕТ за депилација DEPILEVE

Цена: 1,600 ден

Најавете се за салонска цена

СЕТ за депилација (топилка + ленти за лице + ленти за тело)

Сетот содржи:
х1 Топилка за ролони
х50 траки за депилација на тело
х50 траки за депилација на лице
Product Cat

,

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ за депилација DEPILEVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ за депилација DEPILEVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top