Термално ќебе RAMASON 180W

за слабеење и топење на целулит (ја опушта мускулатурата)

Сподели

Термалното ќебе со инфра-црвени зраци, се докажа за најдобар и најбезбеден начин за слабеење и топење на целулитот. Црвените зраци, ги активираат клетките и го забрзуваат нивниот метаболизам. Оваа светлина, пенетрира длабоко во кожата, мускулите, коските, го затоплува телото и ги топи маснотиите.

Ефекти:

 • ги смирува воспаленијата 
 • ослободува од болка и затегнатост 
 • стерилизира и прочистува
 • ја подобрува периферната циркулација 
 • ги лекува раните
 • го чисти телото од тешки метали
 • го чисти телото од отрови и ферментација
 • зајакнување на имунитетот
 • опуштање на мускулатурата 
 • анти-стрес терапија
 • топење на маснотиите 
 • третман на целулитот 

 

Апаратот работи на вештачка интелегенција, што ја прилагодува температурата, соодветно на секое различно тело.

 

Термално ќебе RAMASON 180W
Brand

Ramason

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.