Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Дарсонвал

Цена: 3,900 ден

Најавете се за салонска цена

Дарсонвал – струи со висока фреквенција.

Високофреквентните струи – наречени струи Дарсонвал во козметиката – се користат за стимулирање на метаболизмот, подобрување на протокот на крв во кожата, предизвикувајќи локална конгестија, но пред сè, тие прават дезинфекција на површината и антисептично дејство.

Дарсонвал е уред поврзан директно на електричната мрежа. Уредот е исклучително практичен и компактен, рачката има вграден прекинувач за вклучување/исклучување кој исто така ја регулира струјата. Уредот е опремен и со 4 стаклени електроди, кои можат да се изберат во зависност од површината на кожата што се третира.

Сетот содржи:
– Електрода на прачка (стап) – за отстранување на поединечни загадувачи.
– Електрода во форма на печурка (печурка) – погодна за дезинфекција на целото лице.
– Електрода за капка солза (лажица) – за потешко достапни површини, на пример, вдлабнатини околу носот,
– Електрода за чешлање – за ревитализација на скалпот, го стимулира растот на косата, го спречува опаѓањето на косата.

Моќност 10w

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дарсонвал”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дарсонвал”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top